کشف بقایای موجودی که قبل از دایناسورها زندگی می‌کرده است

[ad_1]

یک تیم بین المللی از دیرینه شناسان در جنوب برزیل استخوان‌های فسیل شده یکی از قدیمی‌ترین گوشتخواران – Pampaphoneus biccai یا pampaphonea را پیدا کردند که ۲۶۵ میلیون سال پیش در آمریکای جنوبی زندگی می‌کرد.

دانشمندان یک جمجمه کامل، دنده‌ها و استخوان‌های پنجه جلویی مربوط به این موجود را در حالی کشف کردند که دست نخورده باقی مانده بود.

pampaphonea متعلق به یک گروه اولیه از therapsids (پستانداران اولیه و خویشاوندان آن‌ها) به نام داینوسفولیان بودند. قبل از انقراض، دایناسفولیان یکی از گروه‌های اصلی حیوانات بزرگ خشکی بودند. اوج شکوفایی پامپافونی‌ها و هم ردیف آنان در پایان دوره پالئوزوئیک، ۴۰ میلیون سال قبل از آغاز دوره دایناسور‌ها بود.

به گفته فیلیپه پینیرو، استاد دانشگاه فدرال پامپا این کشف کلیدی برای به دست آوردن بینشی در مورد ساختار اکوسیستم‌های زمینی اندکی قبل از بزرگترین انقراض دسته جمعی در تمام دوران‌ها بود.

دانشمندان خاطرنشان کردند که ۲۶۵ میلیون سال پیش، Pampaphoneus‌ها همان نقش زیست محیطی شیر‌ها یا ببر‌های مدرن را ایفا می‌کردند. آن‌ها بزرگترین شکارچیان زمینی شناخته شده زمان خود بودند که طعمه‌ها را با دندان‌های نیش بزرگ و تیز می‌گرفتند و استخوان‌ها را با آرواره‌های قدرتمند گاز می‌گرفتند.

به گفته محققان، بزرگترین نمونه پامپافونئوس تقریباً سه متر طول و حدود ۴۰۰ کیلوگرم وزن داشت.

پیش از این دیرینه شناسان، قدیمی‌ترین پرنده در چین را با قدمت ۱۵۰ میلیون سال پیدا کرده بودند.

 این مطالعه در مجله علمی Zoological Journal of the Linnean Society (ZJLS) منتشر شد.

 منبع:azeta.ru

 

[ad_2]

Source link

Related Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *